top of page

Saxofoon huren bij SAM

Bij Stichting Algemeen Muziekfonds (SAM) hebben we saxofoons te huur, sopraansaxofoons, altsaxofoons en tenorsaxofoons. Duik in de wereld van de jazz, pop en klassieke muziek met de expressieve klanken van deze veelzijdige instrumenten.

 

Om een saxofoon aan te vragen, vult u eenvoudigweg het aanvraagformulier op onze website in. Binnen een paar dagen zullen we contact met u opnemen om te laten weten of de gewenste saxofoon beschikbaar is.

 

Als de gewenste saxofoon op voorraad is, plannen we graag een afspraak met u in om deze op te halen. Onze SAM-coördinator staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie over gebruik, verzorging en onderhoud van de saxofoon.

 

Na het ophalen van de saxofoon ontvangt u per e-mail een factuur, die binnen 14 dagen betaald dient te worden op de bankrekening van de SAM: NL71TRIO0379290294.

 

Bij Stichting Algemeen Muziekfonds streven we ernaar om het huren van uw saxofoon zo gemakkelijk mogelijk te maken. We kijken ernaar uit om u te helpen bij uw muzikale avontuur!

GALLERY
INFO
bottom of page