top of page

Accordeon huren bij SAM

Op zoek naar een (kinder)accordeon om te huren? Bij Stichting Algemeen Muziekfonds (SAM) bent u aan het juiste adres! Ontdek de veelzijdigheid en de vrolijke klank van dit instrument. Ook een groepje kinderen dat samen accordeon wil spelen kan bij ons terecht.

 

Om een (kinder)accordeon aan te vragen, vult u eenvoudigweg het aanvraagformulier op onze website in. Zodra we uw aanvraag hebben ontvangen, nemen we binnen een paar dagen contact met u op om u te laten weten of het instrument beschikbaar is.

 

Als het gewenste (kinder)accordeon op voorraad is, maken we graag een afspraak met u om het op te halen. Onze SAM-coördinator staat voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en uitleg te geven over gebruik, verzorging en onderhoud van het accordeon.

 

Na het ophalen van de accordeon ontvangt u per e-mail een factuur, die binnen 14 dagen betaald dient te worden op de bankrekening van de SAM: NL71TRIO0379290294.

 

Bij Stichting Algemeen Muziekfonds doen we er alles aan om het huren van uw accordeon soepel en plezierig te laten verlopen. We kijken ernaar uit om u te helpen bij uw muzikale avontuur!

GALLERY
INFO
bottom of page