top of page

Cello huren bij SAM

Bij Stichting Algemeen Muziekfonds (SAM) bieden we een scala aan cello's in verschillende maten die u kunt huren. Ontdek de diepe, rijke klanken van dit prachtige instrument en laat ons u helpen bij het vinden van een cello die bij u past.

 

Om een cello in de gewenste maat te huren, vult u eenvoudigweg het aanvraagformulier op onze website in. Binnen een paar dagen zullen we contact met u opnemen om u te laten weten of de gewenste cello op voorraad is.

 

Als de cello beschikbaar is, plannen we graag een afspraak met u in om deze op te halen. Onze SAM-coördinator staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van nuttige informatie over gebruik, verzorging en onderhoud van de cello.

 

Na het ophalen van de cello ontvangt u per e-mail een factuur, die binnen 14 dagen betaald dient te worden op de bankrekening van de SAM: NL71TRIO0379290294.

 

Bij Stichting Algemeen Muziekfonds streven we ernaar om het huren van uw cello zo gemakkelijk mogelijk te maken. We kijken ernaar uit om u te helpen muziek te maken!

GALLERY
INFO
bottom of page