top of page

Fagot huren bij SAM

Bent u op zoek naar een fagot om te huren? Bij Stichting Algemeen Muziekfonds (SAM) hebben we verschillende fagotten waaruit u kunt kiezen. Ontdek de bijzondere mogelijkheden van dit grootste en langste houten blaasinstrument. 

 

Om een fagot aan te vragen, hoeft u alleen het aanvraagformulier op onze website in te vullen. Binnen een paar dagen na ontvangst van uw aanvraag nemen we contact met u op om de beschikbaarheid van het instrument te bevestigen.

 

Indien de fagot op voorraad is, plannen we graag een ophaalafspraak met u in. Zolang de voorraad strekt kunt u kiezen uit verschillende merken. Onze SAM-coördinator zal u voorzien van nuttige informatie over gebruik, verzorging en onderhoud van het instrument.

 

Na het ophalen van de fagot ontvangt u per e-mail een factuur, die binnen 14 dagen betaald dient te worden op de bankrekening van de SAM: NL71TRIO0379290294.

 

Bij Stichting Algemeen Muziekfonds streven we ernaar om het huren van uw instrument zo gemakkelijk mogelijk te maken. We kijken ernaar uit om u te helpen bij uw muzikale avontuur!

GALLERY
INFO
bottom of page